À la Carte › Nagerechten

Geldig vanaf 21 juni t.e.m. 12 augustus 2018.

Alle desserten van de kar, roomijs en sorbets van de dag
€ 16,00

Interpretatie van een “Dame Blanche”,
meringue en geroosterde amandelen
€ 18,00

Granola, warme chocolademousse Guanaja,
“parfait” met karamel en gezouten boter
€ 22,00

“Zoals een canelé bordelaise”
€ 22,00

“Gazpacho” van rode vruchten, witte chocolade uit Ellezelles,
amandelen en pistachenoten
€ 22,00

Rabarbercarpaccio, opgevuld soesje en aardbeien
€ 22,00

Appel en Armagnac zoals een “Pastis Gascon” …
€ 22,00

Drie kleine vruchten gratins met Champagne
€ 20,00

“Chaud-froid” van gemarineerde en gekonfijte ananas,
roomijs met curry en muntgelei
€ 22,00

Lichte mousse met geturfde whisky, gerookte chocoladecrémeux
van bij de ambachtelijke chocolatier Cédric De Taeye, roomijs “cookie”
€ 20,00

Mango, soepje van ijzerkruid, krokantje van sinaasappel en kokosnoot
€ 22,00

Op aanvraag en op reservatie, mogelijkheid tot samenstellen van een dessert voor mensen die lijden aan diabetes.