TRAITEUR KERSTAVOND 2017

Menu « Traiteur » – Kerstavond 2017
– afhaling tussen 15u en 18u op zondag 24 december 2017
– te bestellen vóór 17 december 2017


Praktische informatie :
Nauwkeurige (en eenvoudige!) instructies om de gerechten te verwarmen worden voorzien met het menu.
(met behulp van een conventionele oven op 170 ° C – sommige gerechten en garnituren worden in vacuümzakken
geserveerd en moeten verwarmd worden in kokend water)

Duo van ganzenlever, in terrine en in een glaasje zoals een “crémeux”,
appelchutney, brioche “bouchon” (22,00 pp.)
•••
In olijfolie gekonfijte kreeft, saffraanrisotto,
zeegroentjes, gebakken shiitake, emulsie met zoete knoflook (29,00 pp.)
•••
Met truffels opgevulde parelhoenborst, gratin dauphinois,
nuances van knolselder, gestoofd witloofje, jus met Port (27,00 pp.)
•••
Kerststronk “Edelweiss – kastanje”
“Ivory” chocolade en notenbiscuit (14,00 pp.)
•••
PRIJS VAN DE VOLLEDIGE MENU : 75,00 € pp.

Aanbevolen wijnen vanuit de kelders van Château du Mylord :
•••
Met het aperitief :
Champagne Cuillier Père & Fils, Grande Réserve, brut
28,00 €/fles 75cl
Champagne Bollinger, “Special Cuvée”, brut
48,00 €/fles 75cl
•••
Met de ganzenlever :
Schlossgut Ebringen, Chasselas “S”, Baden. 2015
17,00 €/fles 75cl
Pouilly-Fumé, “Domaine les Froids”, Hubert Veneau. 2016
25,00 €/fles 75cl
•••
Met de kreeft :
Bourgogne Chardonnay, Domaine Michelot, eigenaar in Meursault. 2015
18,00 €/fles 75cl
Santenay-Gravières, 1er Cru, Dom. Michelot, eigenaar in Meursault. 2015
35,00 €/fles 75cl
•••
Met de parelhoen :
Almirez Toro, Spanje. 2012
20,00 €/fles 75cl
“Il Poeta”, Le Muricce, Toscana. 2011
45,00 €/fles 75cl
•••
Met de kerststronk :
« Barbeito » Madeira, Tinta Negra 2000, selectie Château du Mylord
35,00 €/fles 50cl
Château d’Yquem, 1er Cru Supérieur, Sauternes. 1999
450,00 €/fles 75cl

Mogelijkheid tot het individueel bestellen van de gerechten en de wijnen.
Bestellingen via telefoon 068 54 26 02 of via e-mail : info@mylord.be