St-Valentijn 2018

Sint-Valentijnsmenu “Truffels”

Alleen dit menu zal geserveerd worden op woensdag 14 februari 2018,
‘s middags en ‘s avonds, Valentijnsdag.

Aperitiefhapjes
•••
Geroosterde Sint-Jacobsnoot, nuances van eieren en selder,
Pata Negra en truffels
•••
Langoustine “a la plancha”, schorseneren, mimolette
en gekonfijte rundsstaart, smeulend sap met truffel
•••
Roggevleugel gegaard op lage temperatuur met truffels
en oester “Paardenhoef”, wortelgroenten, prei en kappertjes,
hazelnootboteremulsie
•••
Hoevekip “Gauloise de Bresse” met structuren van King krab,
kastanje en venkel, truffelsap,
“vol-au-vent” van de billen en mousseline
•••
Peer, honing en knetterende amandelen
•••
Chocolade van oorsprong Madagascar (“Grand Cru” van eigendom),
zwarte truffelroomijs, crumble en crémeux met Griekse yoghurt
•••
Versnaperingen

Gastronomische Degustatie van Sint-Valentijn: € 135,00
oeno (5 wijnen) + € 60,00