St-Valentijn 2019

Sint-Valentijnsmenu “Truffels”

Alleen dit menu zal geserveerd worden op donderdag 14 februari 2019,
‘s middags en ‘s avonds, Valentijnsdag.

Aperitiefhapjes
•••
Declinatie van langoustines, structuren van eieren en truffel
•••
Epigram van Sint-Jakobsnoten en truffel,
puree “op grootmoeders wijze”, gebraiseerd spek “Belgasconne”
en cromesqui, emulsie met Wostyn-mosterd
•••
Zonnevisfilet gestoomd in de couscoussière,
cannelloni met truffelschilfers en duxelles,
spinazie, lardo di Colonnata en schuim van Parmezaanse kaas
•••
Kalf en kalfszwezerik in twee borden :
– krokant, lasagne van truffel en aardappel,
nuances van knolselder en waterkers, truffelvinaigrette
– de filet dichtgeschroeid, mousseline van truffel,
crunch en compote van uien, jus met Port
•••
Espuma van witte kaas met truffel,
gebraden peer met amandelen en sorbet, zoete chips
•••
Krokante palet en crémeux van Illanka chocolade, truffelijs,
eierpunch met hooi, koekje en gepaneerde grué van cacao,
mango-passievruchtengel
•••
Versnaperingen

Gastronomische Degustatie van Sint-Valentijn: € 135,00
oeno (5 wijnen) + € 60,00