Special Event – 17 oktober ’18

Woensdagavond 17 oktober 2018
vanaf 19.30u

“MENU 4 MAINS”

In samenwerking met Lieven Demeestere en zijn team,
Chef van het gerenomeerde restaurant ARENBERG te Heverlee.
(organisatie Matching Chefs – TableFever)

Aperitiefhapjes
•••
Gebraiseerde varkensnek, mosterdvinaigrette
en ganzenleverkrullen
•••
Gebakken Sint-Jacobsnoten, knolseldermousseline,
balsamico en truffels
•••
Gebakken griet, structuren van wortels,
citrusvruchten, schelpdieren en curry
•••
Ballotine van fazant met gerookt spek,
gele cantharellen, heldere bouillon met eekhoorntjesbrood,
kroket van “stoemp”
•••
Granola, warme chocolademousse Guanaja,
“parfait” met karamel en gezouten boter
•••
Versnaperingen
•••
Mokka

Prijs van het menu : € 150,00 all-in,
aperitief, wijnen, water en mokka inbegrepen.