Menu’s › SEIZOENSDEGUSTATIE 21.06.2018

Naargelang het seizoen en onze marktproducten,
stellen wij U een vijfgangen menu voor :

Gemarineerde Schotse zalm, paarse asperges,
mergpompoen, komkommer en wasabi
•••
Gekonfijte kreeft, witte asperges met Comté,
aardpeer, béarnaise met morieljes
•••
Eend “Prairie” van vrije uitloop op de “teppanyaki”,
met dragon gebakken morieljes, structuren van tuinbonen,
asperges uit Lauris en mini-mais
•••
Lichte mousse met geturfde whisky,
gerookte chocoladecrémeux van bij de ambachtelijke
chocolatier Cédric De Taeye, roomijs “cookie”
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Seizoensdegustatie: € 105,00 – oeno (4 wijnen) + € 45,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.