Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 11 oktober t.e.m. 22 december 2018.

Drie maal oester en aardpeer :
gepocheerd, granité van kruiden – romige soep, coulis van waterkers
en kappertjes – gerookt, met zoutkorst
•••
Dikke zeetong gegaard op lage temperatuur, choucroute, gel van limoen,
carpaccio van worst uit Morteau, mosselen “Meunière”,
wittewijnsaus met mosterd
•••
Gebraden reerug, kastanje, spruiten, duindoornbessen en kersenbloesem
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
Crème van zwarte chocolade “Brazilië”,
roomijs en meringue van zwart sesamzaad
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.