Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 13 oktober t.e.m. 23 december 2017.

Zeebaars in ceviche, koolstructuren,
M’hamsa couscous en gerookte yoghurt, blinis met kaviaar
•••
In olijfolie gekonfijte kreeft, “Aligot” met knoflook,
lardo di colonnata, gele cantharellen en dragon
•••
Geroosterde reerug, pompoen, pistache en hazelnoten,
bloedworst en kweepeer, “Grand-Veneur”
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
Fijne frangipane met appel “Green Loft”,
abrikozencoulis en -sorbet met ijzerkruid
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.