Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 18 april t.e.m. 20 juni 2018.

Garnalen “Carabinero”, guacamole, courgettecrème en Comté,
citrusgel, granité van kruiden, gegrilde kop “Thermidor”
•••
Zeetong gegaard op lage temperatuur, krokant laagje van pijnboompitten,
structuren van asperges en morieljes,
hazelnootboter met infusie van dennenboom
•••
Gelakte kalfszwezerik, crème van zoete aardappel,
salade met gepekelde groenten, wilde asperges
en een vinaigrette van wortelsap
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
Gekarameliseerde sabayon met Rhum,
“moelleux” van “Pure Origine Cuba”-chocolade
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.