Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 31 augustus t.e.m. 12 oktober 2017.

Duo van langoustines: in carpaccio met gebakken ganzenleverterrine,
in fricassée met dragon en puree van wortelen
•••
Op lage temperatuur gegaarde zeetong, kaviaar “Toison d’Or”,
nuances van bloemkool, mosselen op Molenaarswijze,
mayonaise en roomemulsie van mosselen
•••
Jonge wilde patrijs gewoonweg gebraden,
witte pens en kroket van de billen,
structuren van “appelmoes”, rozijnen en pastinaak
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
Gesuikerde eierplant, caramel en melk-citroensorbet
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.