Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 11 januari t.e.m. 28 februari 2018.

Kreeftensalade met curry, citrus- en wortelnuances
•••
Gegratineerde dikke tarbotfilet met Noilly, koolrabi,
lavas, broccoli en grijze garnalen
•••
Ossenhaas “Hereford” gebakken met oesters, Champagnesaus,
declinatie van tomaten en witloof
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
Crémeux van donkere- en melkchocolade,
texturen van meringue en “blanc-manger
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.