Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 13 april t.e.m. 14 juni 2017.

Wilde zeebaars in twee bordjes:
– gemarineerd met zout en limoen, zeegroentjes salade,
guacamole en gegrilde knolselder
– geroosterd met asperges en kaviaar, mierikswortel en broccoli
•••
In olijfolie gekonfijte Oosterscheldekreeft,
variatie van groene asperges en truffel, gebakken polenta,
emulsie met Parmezaansekaas, zeekraal en lamsoor
•••
Op de BBQ gegrilde lamszadel, “arancini” met morieljes, wilde asperges,
texturen van artisjok, gerookte lamsjus
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
“Zoals een canelé bordelaise”
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.