Menu’s › Prestige, Tradition & Qualité

Samengesteld uit een selectie van de fijnste producten.
Dit menu wordt geserveerd vanaf 30 augustus t.e.m. 10 oktober 2018.

Pressé van ganzenlever op de teppanyaki,
compote van gekruide zomertomaten en kiwibes
•••
Blauwe kreeft gekonfijt, artisjok, gele cantharellen,
olijven en Lardo di Colonnata
•••
Gebraden wilde eend, “Greenloft”-druiven gekarameliseerd,
texturen van uien, sakura en verjus,
chutney van kumquat en granaatappel, samossa van de gekonfijte billen
•••
Selectie van gerijpte kazen
•••
Vanille…
•••
Alle desserten van de kar, ijs en sorbets van de dag
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen:
4 wijnen “Prestige”, “Coups de Coeur” van de Wijnkelner

Menu Prestige, Tradition & Qualité: 165,00 €
oeno (4 wijnen “Prestige”) + 75,00 €
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.