Menu’s › GASTRONOMISCHE DEGUSTATIE

Degustatie van de beste producten van het moment…
Dit menu wordt geserveerd vanaf 11 oktober t.e.m. 22 december 2018.

Snoepjes van Sint-Jakobsnootjes, crème van de koraal :
spinazie en algen, ponzu en Comté – gerookt met selder
– met passievrucht en gemarineerde kool
•••
Kort dichtgeschroeide langoustine, varkenspoot, gel van koffie,
witloof en jus van bier
•••
Ballotine van fazant, dauphine van “stoemp”, gele cantharellen,
knolkervel, heldere bouillon met eekhoorntjesbrood
•••
Gebakken ganzenlever, gelakte en gegrilde biet, citroentijm
en nougatine met sesamzaad (suppl. 35,00)
•••
Gebraden hazenrug, “Aalsterse vlaai”,
peren en appel ‘Greenloft’, warme wijn
•••
Roomijs met honing van Château du Mylord, melkespuma en crumble
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
Moelleux van chocolade “Mexico-Venezuela” van bij Cédric De Taeye,
sorbet en exotische vruchten
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen :


Weisser Burgunder. Trocken. 2016.
Alexander Laible. Baden
•••
Viré Clessé. “Cuvée Spéciale”. 2014
Domaine André Bonhomme
•••
Clos de la Barthassade. “Cuvée H”. 2016.
Coteaux du Languedoc
•••
Almirez. Toro. 2012
•••
Tinta Negra 2003
Barbeito. Madeira

Gastronomische Degustatie : € 135,00
– oeno (5 wijnen) + € 60,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.