Menu’s › GASTRONOMISCHE DEGUSTATIE

Degustatie van de beste producten van het moment…
Dit menu wordt geserveerd vanaf 21 juni t.e.m. 12 augustus 2018.

Frisse kreeftensalade, declinatie van tomaten,
“Brebis de Brakel” en watermeloen
•••
Zeeduivel en zeeduivelwang gegaard en gebakken,
chorizo, witte bonen en jus paella
•••
Gebakken tarbot, structuren van venkel en groene appel,
olijven en inktvis, schaaldierenjus (suppl. 45,00)
•••
Jong duifje gegaard op lage temperatuur, rabarber, kersen,
zoetzure saus met “l’Esprit de Roisin”, ganzenleverschilfers
•••
Gevogelte “Cou-nu roux” van de hoeve Bruyère met Afrikaanse aroma’s,
pinda’s, courgette en bakbanaan
•••
Lichte mousse met geturfde whisky, gerookte chocoladecrémeux
van bij de ambachtelijke chocolatier Cédric De Taeye, roomijs “cookie”
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
“Gazpacho” van rode vruchten, witte chocolade uit Ellezelles,
amandelen en pistachenoten
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen :


Rosé de Chevalier. 2017
Bordeaux Rosé. Domaine de Chevalier
•••
Feudo Montoni. Grillo. 2017
Sicilia. Timpa
•••
Van Volxem. Schiefer Riesling. 2015
Mosel
•••
Domaine Rimbert. Le Mas au Schistes. 2015
Saint-Chini
•••
Tinta Negra 2000
Barbeito. Madeira

Gastronomische Degustatie : € 135,00
– oeno (5 wijnen) + € 60,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.