Menu’s › GASTRONOMISCHE DEGUSTATIE “ASPERGES & MORIELJES”

Degustatie met Asperges, Morieljes en de beste producten van het moment…
Dit menu wordt geserveerd vanaf 18 april t.e.m. 20 juni 2018.

Gemarineerde Schotse zalm, paarse asperges, mergpompoen, komkommer en wasabi
•••
Met de lijn gevangen gebakken zeebaars, tagliatelle van groene asperges,
pastinaak, kokkels en zeemessen, jus van schelpdieren en citroenmelisse
•••
Oosterscheldekreeft, witte asperges met Comté, aardpeer,
béarnaise met morieljes
•••
Gelakte kalfszwezerik, crème van zoete aardappel,
salade met gepekelde groenten, wilde asperges
en een vinaigrette van wortelsap (suppl. 45,00)
•••
Eend “Prairie” van vrije uitloop op de “teppanyaki”,
met dragon gebakken morieljes, structuren van tuinbonen,
asperges uit Lauris en mini-mais
•••
Bewerking van citrusvruchten…
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
Variatie van aardbeien
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen :


Schlossgut Ebrigen. Chasselas “S”. 2015
Baden
•••
Altesse. 2016
Roussette du Bugey. Montagnieu
•••
Zwickl. 2016
Burgenland. Kirnbauer
•••
Lucciconi. 2011
Chianti Classico DOCG. Le Muricce
•••
Tinta Negra 2000
Barbeito. Madeira

Gastronomische Degustatie : € 135,00
– oeno (5 wijnen) + € 60,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.