Menu’s › GASTRONOMISCHE DEGUSTATIE “Zoals een zeevruchtenplateau”

Degustatie van de beste producten van het moment…
Dit menu wordt geserveerd vanaf 30 augustus t.e.m. 10 oktober 2018.

Zeemessen, kokkels, mosselen en wulken in tartaar,
avocado, appel, venkel en lavas
•••
King Krab gebakken met pompoen en wortel,
“Barbara-biscuit” met dragon
•••
Sint-Jacobsnoot, pickles van bloemkool, pistache en basilicum
•••
Blauwe kreeft gekonfijt, artisjok, gele cantharellen,
olijven en Lardo di Colonnata (suppl. 45,00)
•••
Oesters “Perle Blanche” en Holstein tussenribstuk,
gerijpt gedurende 31 dagen, in 2 borden :
– in carpaccio, gefruite oester en sorbet van tomaat
– gebakken op een hete plaat, gekonfijt witloof, kroepoek van oesters
en béarnaise van algen
•••
Abrikoos, rabarber en lavendel
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
Parfait van gekruide karamel, lasagne van appel en cidergelei
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen :


Schlossgut Ebringen. Chasselas. “S”. 2015
Baden
•••
Camille de Labrie. Chardonnay. 2017
Bordeaux
•••
Quinta da Pedra Escita. 2014
Duriense
•••
Lucciconi. 2011
Chianti Classico
•••
Tinta Negra 2000
Barbeito. Madeira

Gastronomische Degustatie : € 135,00
– oeno (5 wijnen) + € 60,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.