Menu’s › GASTRONOMISCHE DEGUSTATIE “TRUFFELS”

Degustatie met de beste producten van het moment met truffels…
Dit menu wordt geserveerd vanaf 11 januari t.e.m. 28 februari 2018.

Geroosterde Sint-Jacobsnoot, nuances van eieren en selder,
Pata Negra en truffels
•••
Langoustine “à la plancha”, schorseneren, mimolette
en gekonfijte rundsstaart, smeulend sap met truffel
•••
Roggevleugel gegaard op lage temperatuur met truffels
en oester “Paardenhoef”, wortelgroenten, prei en kappertjes,
hazelnootboteremulsie
•••
“De” klassieke truffelbereiding (30gr) in bladerdeeg,
“à la Riche” en Périgourdine saus (suppl. 55,00)
•••
Hoevekip “Gauloise de Bresse” met structuren van King krab,
kastanje en venkel, truffelsap,
“vol-au-vent” van de billen en mousseline
•••
Peer, honing en knetterende amandelen
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
Chocolade van oorsprong Madagascar (“Grand Cru” van eigendom),
zwarte truffelroomijs, crumble en crémeux met Griekse yoghurt
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen :


Schlossgut Ebringen. Chasselas “S”. 2015
Baden
•••
Château de la Grave. Grains Fins. 2015
Côtes de Bourg
•••
Domaine de Cassagnau. 2016
Limoux
•••
Mas d’en Gil. Bellmunt. 2013
Priorat
•••
Tinta Negra 2000
Barbeito. Madeira

Gastronomische Degustatie : € 135,00
– oeno (5 wijnen) + € 60,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.