Menu’s › GASTRONOMISCHE DEGUSTATIE “ASPERGES & MORIELJES”

Degustatie met de beste producten van het moment met asperges en morieljes…
Dit menu wordt geserveerd vanaf 13 april t.e.m. 14 juni 2017.

Variatie van eieren, asperges, “Bellota” ham en geroosterde langoustine
•••
Gegrilde asperge, in olijfolie gekonfijte zonnevis,
calamansi, kokkels en quinoa
•••
Haantje met morieljes en rivierkreeftjes,
gerookte groene asperges, chermoula
•••
Geroosterde wilde zeebaars met asperges en kaviaar,
mierikswortel en broccoli (suppl. 45.00)
•••
Op lage temperatuur gegaarde eend “Mulard”,
zoete aardappelen met ganzenlever, maïs, wortelen en zilveruitjes,
gevulde morieljes, saus “Hoisin”, sinaasappel en pistachenoten
•••
Aardbeien, yoghurt, munt
of Selectie van gerijpte kazen (suppl. 14,00 met wijn (+ 8,00))
•••
“Couleur Café”
•••
Versnaperingen

Geselecteerde wijnen :


Château Mourgues du Grès. Galets Dorés. 2014
Costières de Nîmes
•••
Redoma. 2014
Douro. Niepoort
•••
Schlossgut Ebringen. Pinot Noir. 2012
Baden
•••
Almirez. 2012
Toro
•••
Tinta Negra 2000
Barbeito. Madeira

Gastronomische Degustatie “Asperges en morieljes” : € 135,00
– oeno (5 wijnen) + € 60,00
De menu’s zijn enkel verkrijgbaar per tafel.