WELKOM BIJ CHÂTEAU DU MYLORD


CHÂTEAU DU MYLORD IS LID :
VAN DE PRESTIGIEUZE VERENIGING
“LES GRANDES TABLES DU MONDE”, TRADITION ET QUALITÉ…

van het collectief “GENERATION W”
Ontdek enkele van onze beste producenten op de nieuwe website van Generation W…

Wekelijkse sluitingsdagen :
Gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag.

“Als trouwe klanten van Château du Mylord (Ellezelles) sinds de opening, waren we erg benieuwd naar de vernieuwing van het interieur. Het is ongetwijfeld een succes. Maar het positieve is niet alleen merkbaar in de decoratie. Dit wil zeggen dat bij Château du Mylord niet alleen de verpakking van het snoepje de ogen streelt, maar ook de kwaliteit, subtiliteit, originaliteit en de continue vernieuwing van smaken steeds opnieuw zorgen voor verbazing bij de gasten. Niet alleen de verhouding “prijs-kwaliteit” is uitmuntend. Alles benadert hier perfectie. (JV)

Het lijkt misschien niets bijzonder, een simpel sterretje meer achter de naam van een restaurant in een rood gekleurde gastronomische gids… En toch, de tweede ster die de beroemde “Michelin” aan het restaurant “Le Château du Mylord” heeft toegekend, is een bekroning voor de jarenlange passie, werk en dienstverlening aan klanten. Voor de chef-kok, Jean-Baptiste Thomaes en zijn team, is deze onderscheiding meer als een voorgerecht dan als een dessert…

De reputatie van het prestigieuze Château du Mylord , waar de culinaire kunst naast het alledaagse staat, heeft gedurende 30 jaar nooit gewankeld. De broeders Thomaes krijgen regelmatig awards voor de regelmaat in hun werk, de consistentie in kwaliteit en hun zorg voor professionaliteit. Deze toewijding eert de producenten van het “Parc Naturel des Collines” die gevogelte, groenten en kaas verlenen aan een uiterst veeleisende chef. De kaart en de menu’s zijn een weerspiegeling van het hoge gastronomische niveau dat gepaard gaat met geluk en originaliteit waarmee klassieke producten een mediterraans of oosters tintje krijgen.

Volgt ons ook op Facebook,
of op Tripadvisor…