À la Carte › Voorgerechten

Geldig vanaf 11 januari t.e.m. 28 februari 2018.

Geroosterde Sint-Jacobsnoten, nuances van eieren en selder,
Pata Negra en truffels
€ 48,00

Kreeftensalade met curry, citrus- en wortelnuances
€ 55,00

Het voorgerecht van de dag uit de “Seizoensdegustatie”
€ 42,00

Langoustines “à la plancha”, schorseneren, mimolette
en gekonfijte rundsstaart, smeulend sap met truffel
€ 58,00

“De” klassieke truffelbereiding (30gr) in bladerdeeg,
“à la Riche” en Périgourdine saus
€ 65,00

Kaviaar Oscietra “Toison d’Or” (50 gr),
blinis en mierikswortelroom
€ 130,00

Compote van bloemkool en kaviaar “Toison d’Or”
met dobbelsteentjes van gerookte zalm,
gesmoorde krielaardappeltjes met salie
€ 95,00